COVID 19 richtlijnen SKK

 


Kajakken op de vaart kan terug rekening houdende met volgende maatregelen:

 1. Voel je je niet goed of heb je symptomen (hoest, koorts,...) blijf dan thuis om anderen te beschermen, tot minstens 14 dagen na je genezing.
 2. Wil je met clubmateriaal varen, dan dien je de peddel en het zitje en de kuiprand van de geleende kajak na gebruik te ontsmetten. Hiervoor wordt ontsmettende spray ter beschikking gesteld. 
 3. Kajakken of kanovaren in zelfde boot mag enkel met personen uit zelfde gezin of bubbel. .
 4. De cafetaria van de club zijn terug open sinds 10/06. Woensdag zijn we als vanouds open van 19u30 tot 23u; zondag van 14u tot 18u.

  We nemen wat extra maatregelen  (extra ontsmettingsmiddel, tafels verder uit elkaar, geen barkrukken,...) en hopen op jullie medewerking om alles vlot en veilig te laten verlopen.

 5. De kleedkamers en douches zijn terug open. Er mogen maximaal 3 personen tegelijk aanwezig zijn, en er dienst 1.5 meter afstand gehouden te worden.
 6. Bij binnenkomst in de gang achteraan het clubhuis, daar waar de sleutel van de loods hangt, zal papier en ontsmettingsmiddel staan. Hiermee kunnen de handen ontsmet worden na binnenkomst en gebruik van de loods-sleutel. Het is niet de bedoeling dat hiermee na afloop de volledige boot ontsmet wordt. Het papier mag NIET in het toilet worden geworpen, enkel in de vuilbak welke erbij zal staan of in de stookton onder het barbecue-afdak na het verlaten en afsluiten van de deur achteraan. Plastieken handschoenen mogen niet in de stookton.
 7. Je dient je naam en tijdstip van kajakken op te schrijven op de lijst die op de club zal hangen (in functie van traceerbaarheid).
 8. Neus-mondmaskers zijn verplicht, behalve tijdens het nuttigen van een consumptie.


Verdere aandachtspunten:

 • Een aangepaste kalender voor de tochten en kampeerweekends wordt uitgewerkt. Zie hiervoor de nieuwsbrief en de kalender op de website.