COVID 19 richtlijnen SKK

 


Kajakken op de vaart kan terug rekening houdende met volgende maatregelen:

 1. Voel je je niet goed of heb je symptomen (hoest, koorts,...) blijf dan thuis om anderen te beschermen, tot minstens 14 dagen na je genezing.
 2. Wil je met clubmateriaal varen, dan dien je de peddel en het zitje en de kuiprand van de geleende kajak na gebruik te ontsmetten. Hiervoor wordt ontsmettende spray ter beschikking gesteld. Wilfried zal op de club aanwezig zijn op woensdag van 19u30 tot 20u30 en op zondag van 14u tot 16u om je toegang te geven en toe te zien op het grondige ontsmetten. Buiten deze uren mag je voorlopig niet met clubmateriaal varen (je kan eventueel wel mits onderlinge toestemming materiaal van een ander lid ontlenen, en met iemand anders afspreken voor toegang).
 3. Kajakken of kanovaren in zelfde boot mag enkel met personen uit zelfde gezin of bubbel. .
 4. De cafetaria van de club zijn terug open sinds 10/06. Woensdag zijn we als vanouds open van 19u30 tot 23u; zondag van 14u tot 18u.

  We nemen wat extra maatregelen  (extra ontsmettingsmiddel, tafels verder uit elkaar, geen barkrukken,...) en hopen op jullie medewerking om alles vlot en veilig te laten verlopen.

 5. De kleedkamers en douches mogen NIET betreden of gebruikt  worden; de toiletten zijn wel open.
 6. Bij binnenkomst in de gang achteraan het clubhuis, daar waar de sleutel van de loods hangt, zal papier en ontsmettingsmiddel staan. Hiermee kunnen de handen ontsmet worden na binnenkomst en gebruik van de loods-sleutel. Het is niet de bedoeling dat hiermee na afloop de volledige boot ontsmet wordt. Het papier mag NIET in het toilet worden geworpen, enkel in de vuilbak welke erbij zal staan of in de stookton onder het barbecue-afdak na het verlaten en afsluiten van de deur achteraan. Plastieken handschoenen mogen niet in de stookton.
 7. Je dient je naam en tijdstip van kajakken op te schrijven op de lijst die op de club zal hangen (in functie van traceerbaarheid).
 8. Leden die geen boot op de club hebben liggen, maar wel willen komen varen en hiervoor eigen materiaal mee brengen, kunnen een sleutel aanvragen bij Wilfried.


Verdere aandachtspunten:

 • Een aangepaste kalender voor de tochten en kampeerweekends wordt uitgewerkt. Zie hiervoor de nieuwsbrief en de kalender op de website.