29 Februari - 1 maart

Herbeumont - S.K.K.

herbeumont.JPG

Vervolg van ons kampeerweekend aan de Semois 

Zaterdag 7 maart

Viroin - S.K.K.

viroin.jpg

Wat ons vorig jaar niet lukte wegens te veel water, proberen we dit jaar opnieuw. Het is een sportief toerriviertje (klasse I-II) op de Frans-Belgische grens tussen Givet en Fumay. Ze is relatief breed (5 à 8 m) met vele lichte stroomversnellingen en enkele bochtstromingen onder hinderlijke takken. Bij normale waterstand is ze bevaarbaar voor gevorderde beginners

 

Zaterdag 14 maart

Werkdag

We hebben de toelating om ons clublokaal beter af te schermen. Er komt een nieuwe poort bij de oprit, hiervoor hebben we een pak helpende handen nodig. Door die afsluiting kunnen we later nog meer genieten van de groene oever en ons “terras”

 

Zaterdag 21 maart: geannuleerd

Dommel

(16 km)

Dit prachtig riviertje op de Belgische-Nederlandse grens is een tocht die ons door het natuurgebied de Malpie voert. We starten in Neerpelt, drinken iets onder de toren van Borkel en stappen uit nabij Valkenswaard. Voor de drukte van het toerisme is het er genieten van het kronkelend riviertje. Voor iedereen haalbaar, ook beginnende vaarders.

 dommel

 

Zondag 29 maart: geannuleerd

Tourtocht Lokeren 

Vanuit de federatie wil men deze omgeving wat meet promoten als vaargebied. Deze tocht gaat over de Zuidlede-Moervaart-Durme en Stekensevaart. Meer info volgt op het prikbord.