zaterdag 6 april

Dommel - 16km (SKK)

dommel.jpg

Dit prachtig riviertje op de Belgische-Nederlandse grens is een tocht die ons door het natuurgebied de Malpie voert. We starten in Neerpelt, drinken iets onder de toren van Borkel en stappen uit nabij Valkenswaard. Voor de drukte van het toerisme is het er genieten het kronkelend riviertje. Voor iedereen haalbaar, ook beginnende vaarders

 

za 20 - ma 22 april

Süre (Reisdorf) - S.K.K.

diekirch.JPG

We kamperen er in onze tent (voor de diehards) of genieten er van onze luxueuze caravan of camper of  huren er een bungalow.

Laat uw kajak of kano genieten van het frisse, heldere water en zorg zelf voor een degelijke inspanning die de winterkilo’s aantast. Een dagje wandelen of fietsen is ook aan te raden in deze mooie vallei.

Zoals steeds het geval bij kampeerweekends: gelieve tijdig in te schrijven op de club, zodat de plaatsen vlot gereserveerd kunnen worden !!!

 

14 april

Rondje Keukenhof (25 km) - S.K.K.

Rondje Keukenhof

Wie gaat er mee de tulpen bewonderen. Door de velden van verschillende kwekers en een stukje door het vermaarde Keukenhof.
Na de oversteek van de plas kan je er kwijlen met een Indisch menu in de hand of gewoon een Palm bestellen.
Keer terug met een bos tulpen, appreciatie thuis verzekerd ! 

 

zo 28 april

Maas - BBC

maas_anseremme.jpg

Wie eens een stuk door de Maasvallei wil peddelen is deze zondag paraat met zijn afdaler, tour- of zeekajak. De tocht start in Anseremme (monding van de Lesse) en de deelnemers peddelen tot voorbij Namen tot het dorpje Beez. Hopelijk lukt het ons dit jaar in te schrijven, na enkele mislukte pogingen.