zaterdag 4 april : geannuleerd

De Dijle - 24km (SKK)

 

Verkenning van deze recentelijk geopende kanoroute dwars door Leuven. Vertrek aan de taalgrens in Grez-Doiceau. De Dijle heeft hier nog een Dommels karakter. Nadat we  zone Huldenberg gepasseerd zijn varen we dwars door natuurgebied De Doode Bemde. Hier kunnen we genieten van wat Vlaams-Brabants natuurschoon. Stop en picknick (met café) na 12km aan The Shelter in Korbeek-Dijle. (Op de site van dit outdoorbedrijf kan je meerdere foto's vinden over deze tocht). Vervolgens via de molenconstructie Arenberg en de Dijlemolen dwars door het centrum van Leuven. Pitstop aan de Dijleterassen in Leuven na 21km. Vervolgens nog 3km varen tot de uitstap in Herent. Totaal:24km. Toerboot is ideaal, lange (zee-)kajak thuis laten. Een (zeer) hoge of lage waterstand van deze waterloop kan een mogelijke spelbreker zijn voor deze tocht.

 

za 11 - ma 13 april: geannuleerd

Süre (Reisdorf) - S.K.K.

diekirch.JPG

We kamperen er in onze tent (voor de diehards) of genieten er van onze luxueuze caravan of camper of  huren er een bungalow.

Laat uw kajak of kano genieten van een frisse duik in het heldere water en zorg voor een degelijke inspanning, maar vermijdt liefst zelf ijsberen gedrag. Een dagje wandelen of fietsen is ook aan te raden in deze mooie vallei

 

Zoals steeds het geval bij kampeerweekends: gelieve tijdig in te schrijven op de club, zodat de plaatsen vlot gereserveerd kunnen worden !!!

 

za 11 - za 18 april: geannuleerd

Corsica - S.K.K. 

WW-specialisten gaan zich een weekje testen op het Franse eiland

 

za 25 april

Oosterschelde (29 km)- S.K.K.

Tocht op het zoute. Vertrek aan het strand van St. Philipsland. Met afgaand getij via het ondiepe water van de Krabbenkreek naar het open water van het Mastgat richting Stavenisse. Hier nuttigen we onze lunch. Als het weer en onze vaarconditie het toelaten bestaat er eventueel de mogelijkheid, indien interesse, voor de lunch nog iets verder te varen tot de Slikken van den Dortsman om zeehonden te spotten. Kering van het getij in Stavenisse omstreeks 13uur. In de namiddag met de stroming in onze rug terug naar ons vertrekpunt. Grootwatertocht, conditie en uitrusting in orde! Tocht afhankelijk van de weersomstandigheden, 29km.