za 1 augustus

Song Party  - SKK

Afgeschaft

Smeer die kelen en oefen je zang:op 1 augustus brengt Linda a.k.a Dj Poppourri sfeer en ambiance naar de kajakclub met een vrolijke sing along.
Als het weer het toe laat gaat dit buiten door. We starten er mee om 19u30. Inschrijven niet nodig, iedereen welkom.

 Song party met banner web

 

zo 2 augustus

Bergse Maas -  SKK 24km

Deze tocht gaat voor de helft (12 km) op een brede rivier met plezier- en beroepsvaart. We starten aan de overzet van Waalwijk en peddelen richting Biesbosch. De Bergse
Maas verandert daar van naam in de Amer. Maar voor de Biesbosch draaien we terug via het Oude Maasje. Deze waterweg is een stuk smaller en rustiger. Na het 2de bruggetje gaat deze oude arm van de Maas over in het Zuiderkanaal, dat vergelijkbaar is met ons kanaal.

 

zo 9 augustus

Ladies Tour -  SKK

Op onze eerste SKK Ladies Tour trachten we al onze vrouwelijke leden in de boot te krijgen. Vandaag staan de mannelijke wezens in om van de bochtige Nete tussen Herentals en Grobbendonk een toeristische genieter te maken. Boten opladen, afladen, overdragen, … , today you will be treated like a princess.

 

 

weekend van 15 augustus

Woudsend -  SKK

Kampeerweekend, meer details op de club. 

 

 

za 22 augustus

Sneppentocht - KNRS

Afgeschaft

Scheldeliefhebbers trekken met hun bootje naar Niel.

Ditmaal van Moerzeke naar Rupelmonde op de Schelde, daarna de Rupel op naar Niel

 

za 29 augustus

Wildwater Arras - S.K.K.

Afgeschaft; de baan is niet beschikbaar

In samenwerking met het VVW, kunnen we opnieuw naar de wildwaterbaan om onszelf nog eens te testen. Tijdig inschrijven en betalen!

Wil je weten waar je aan te verwachten, kijk dan eens naar het Arras filmpje van 2017 in de Ledenhoek.

De wildwaterbaan is de ideale plek om het wildwatervaren in veilige omstandigheden onder de knie te krijgen; en voor de meer ervaren wildwatervaarders om te stunten met de freestyle bootjes. We huren telkens ook enkele rafts, dolle pret verzekerd!