za 1 oktober

De Dijle II- S.K.K.

Nieuwe poging tot verkenning van het laatste gedeelte van deze kanoroute. Ditmaal het gedeelte van de Dijle dwars door Leuven tot aan de eindhalte aan de Haachtsesteenweg in Rotselaar. Instap aan de Celestijnenlaan (16,5 km) of in Korbeek-Dijle (22km). Tocht langs Molenconstructie Arenberg, de Volmolen schuiven en de Dijlemolen. Tocht onder voorbehoud dat de schuif van de Vunt in Leuven niet opgetrokken is. Indien dit wel het geval is, is een doortocht in Leuven onmogelijk. Enkele korte bochten met stroming in Leuven. Opgelet met (te) lange boten.

 

 

zaterdag 15 oktober

Kempisch kanaal in herftpracht- S.K.K.

'Ons' kanaal maar een stuk hogerop, Turnhout-Arendonk-Retie.  In deze tijd een lust voor ieder natuurfotograaf. Het kleurenpalet is zo rijk gevuld dat het oog het amper kan registreren. We peddelen in dit uithoekje van de Antwerpse Kempen en hopen op een stralend herfstzonnetje.

 

za 29 oktober

Oosterschelde - S.K.K.

Westkerke-Stavenisse-Westkerke.
Terug naar Stavenisse maar nu langs de onderkant van Tholen. Met misschien de mogelijkheid tot het spotten van zeehonden aan De Slikken Van Den Dortsman. Lunch bij laagwater in Stavenisse. Extra aandacht voor de gepaste vaarkledij op dit late tijdstip van het jaar. Grootwatertocht, geen tocht (of alternatief) bij stormweer. Tocht nog net voor de verandering naar het winteruur