een extra financieel steuntje voor SKK meer dan welkom. En het hoeft je zelfs niets extra te kosten!

 

MAKRO

Via leuksteuntje.be van Makro vaart SKK wel bij al je aankopen daar. Als je je Makro klantenkaart koppelt aan de club ontvangen we immers een percentje. Het is volledig anoniem en kost je niets, maar de club vaart er wel bij: zo hadden we bijna 50 euro korting op de nieuwe brievenbus. Heb je een Makro-klantenkaart, doe het dan meteen, het kost je maar enkele minuutjes tijd.

leuksteuntje0 web

 

 

TROOPER

Doe je online aankopen in het vervolg door eerst op onderstaande link te klikken, en SKK ontvangt een kleine commissie op je aankopen:

 
Hoe werkt het? Grote online winkels (bol°com, booking, Krefel, Torfs, Coolblue, Collect&Go, ... ) betalen een commissie van +-2% aan websites die kopers aanbrengen. In plaats van dat geld naar Google of recelamewebsites te laten vloeien kan het bij SKK terechtkomen. 
 
Voorbeeld:
Je wilt iets kopen bij bol°com? In plaats van rechtstreeks naar bol°com te surfen, ga je naar de Trooper pagina van SKK, en klik je daar op bol°com. Je geplande aankoop zal niet veranderen in prijs, maar voor SKK maakt het wel een groot verschil, want +- 2% van het bedrag zal naar de club gaan (geheel anoniem trouwens). Zeker doen!
 
Trooper web