april

Zo 2 april – Zoete Zondag

De jongsten onder ons worden uitgenodigd om onder de deskundige leiding van Inge cup cakes te komen versieren         met als thema Pasen .

Za 8 – Ma 10 april – Paasweekend aan de Sûre

We kamperen er in onze tent (voor de ‘diehards’) of genieten er van onze luxueuze caravan of camper of  huren er een bungalow. Laat uw kajak of  kano genieten van een frisse duik in het heldere water en zorg voor een degelijke inspanning, maar vermijdt liefst zelf ijsberen-gedrag. Een dagje wandelen of fietsen is ook aan te raden in deze mooie vallei        

Za 22 april – Rondje Keukenhof

Wie gaat er mee de tulpen bewonderen. Door de velden van verschillende kwekers en een stukje naast het vermaarde Keukenhof. Na het oversteken van een plas, kan je er kwijlen met een Indisch menu in de hand of gewoon een Palm bestellen.    Keer terug met een bos tulpen, appreciatie thuis verzekerd.                    

Za 29 april – ma 1 mei – Weekend aan de Canche

De Canche is een 100 km lange rivier in het noorden van Frankrijk, net over de grens. Ze kronkelt door mooi agrarisch gebied. Af en toe is er een stroomversnelling. Naast de plaatselijke kanoclub in Beaurainville is er ook een slalom parcourtje.