Zaterdag 4 mei 2024 – Werkdag

Een poetsbeurt voor de opendeurdag zal de chalet goed doen. Zeep en water werken verfrissend. Hier en daar een laagje verf mag en wat kleine en grotere herstellingen maken het geheel af.     

Daarom graag vele handen uit de mouwen.  

Donderdag 9- Zondag 12 mei 2024 – Hemelvaartweekend

Vaar/fiets en kampeerweekend in Monthermé, aan de Maas.

Zaterdag 18 – maandag 20 mei 2024 – Pinksterweekend in de Weerribben

Weerribben en Wieden vormen samen het grootste en mooiste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa. Water en land wisselen elkaar voortdurend af.  Je vindt er meren, sloten en vaarten, hooilanden en weilanden, rietlanden, trilvenen en moerasbossen. En elk landschapstype is waardevol, omdat er andere planten en dieren in voorkomen. Er is een bijzondere flora, waaronder de moeraswolfsmelk, de parnassia en de groenknolorchis. En er is een bijzondere fauna, waaronder de grote vuurvlinder, de otter en de zwarte stern. Tina en Geert zoeken nu nog hun waterwegen om een stuk van het gebied te verkennen.  Het idee is om tijdens het pinksterweekend van 18/5 tot 20/5 een driedaagse trektocht te houden in de Weerribben / De Wieden.

– Vertrek op vrijdagavond aan de club (vertrekuur wordt afgesproken met de deelnemers)

– Op zaterdag en zondag plannen we een 20 – 25 km te varen – Op maandag een 10 – 15 km. Terug maandagavond op de club

Zondag 26 mei 2024 – Opendeurdag

We tonen onze club aan iedereen die wil langskomen en laten hen genieten van allerlei soorten peddelplezier + een hap en een slok. We rekenen op jullie steun met raad en daad.