mei

Zo 7 mei – Brielse meer

Net onder Rotterdam ligt een afgedamde arm van de Maas. Daar kunnen ook nieuwere leden komen proeven van wat grootwater gevoel en het spel tussen water en wind. We gaan ook even op bezoek in Brielle, een bolwerk tijdens de Geuzestrijd.

Za 13 mei – Werkdag

Een poetsbeurt voor de opendeurdag zal de chalet goed doen. Zeep en water werken verfrissend. Hier en daar een laagje verf mag en wat kleine en grotere herstellingen maken het geheel af.                 Daarom graag vele handen uit de mouwen.  

Do 18 – Zo 21 mei – Hemelvaartweekend in Landsmeer

Landsmeer = langs het meer, een landelijke groene gemeente tussen Amsterdam, Zaandam, en Purmerend. Omringt door een bescherm natuurgebied. Een veenweidegebied met veel blauw onder de noemer van sloten, vaarten en plassen. Amsterdam is niet veraf voor een dagtrip en kajakwinkel Arjan Bloem is ook vlakbij.

Za 27 – maa 29 mei – Pinksterweekend in Friesland en/of mini trektocht

Nog op zoek naar en vaste stek op te kamperen? Ook een ideaal gebied om een driedaagse trektocht te organiseren. De vele meren verbonden door menig sloot of kanaal bieden tal van mogelijk-heden. Zelfs het IJsselmeer is vlak bij. Maar tot op heden nog geen concrete plannen, dus nog uit te werken. Daarom raadpleeg het prikbord, nieuwsbrief of de website voor meer nieuws.