Zaterdag 7 – Zondag 8 september 2024 – Levensloop

Het feestelijk Levensloop-evenement van 24u draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de Stichting tegen Kanker. Omdat kanker nooit slaapt, tonen we ons op het evenement solidair met alle Vechters en hun naasten door 24u in estafette te wandelen of te lopen in het park van Schoten. Het is geen competitie, en we werken als team samen om elkaar gedurende deze 24 uren af te lossen.

SKK zet zich mee in voor dit goede doel. Zelf kan je ook helpen, door zelf een deeltje mee te stappen of lopen, te komen supporteren en deel te nemen aan de nevenactiviteiten in het park en/of onze ploeg financieel te sponsoren.

Zondag 15 september 2024 – Vecht + Utrecht

Een toeristische tocht, die start op de Vecht. Onmiddellijk kunnen we al kijken naar oude villa’s met prachtige hoven, ook onze noorderburen kunnen groots wonen. Daarna varen we de binnenstad in met keuzemogelijkheden. Hier is het peddelen in mooie grachten, onder vele bruggetjes en ons vergapen aan historische gebouwen

Zaterdag 21 september 2024 – Rondje Tiengemeten (21km)

We varen op de Haringvliet rond het eiland Tiengemeten. Oorspronkelijk een landbouwgebied, dat door de Nederlandse regering is omgetoverd tot een natuurgebied. Nu een waar watervogelparadijs. Met een verre kijker kunnen kenners onder ons, hun kennis delen. In het natuurcentrum is ook het museum van Rien Poortvliet. Enige ervaring met openwater is nodig

Zaterdag 28 september 2024 – BBQ

Onze jaarlijkse BBQ gaat dit jaar door eind september (voorheen stond deze op 7 september gepland, maar omwille van onze deelname aan Levensloop is de planning aangepast). Of je nu komt voor het eten, de gezelligheid, of om de club te ondersteunen, zorg dat je erbij bent!