juni

Zo 4 juni – SKK Opendeurdag

We tonen onze club aan iedereen die wil langskomen en laten hen genieten van allerlei soorten peddelplezier + een hap en een slok. We rekenen op jullie steun met raad en daad.

Meer info over de opendeurdag vind je hier.

Zo 11 juni – Zuideinderplas + Meijeroute

In het groene hart van Nederland dobberen we op deze plas met zijn vele, heel vele zijarmen en peddelen ons een weg naar omliggende grachten met pittoreske dorpjes. In dit gedeelte van Holland gapen koe, paard of schaap ons vanuit de diepte aan. Dus variatie: enkele plassen, sloten en grachten tussen de rietkragen in dit veengebied.

Za 17 juni – Binnenmaas

Een toeristische genieter! De Binnen bedijkte Maas, in de volksmond Binnenmaas is een meer in Nederland. Het is een afgedamde tak van de Maas in de Hoeksche Waard. In Westmaas is het 300 meter breed en maar 1 meter diep. Bij het recreatiegebied is het smaller en dieper. Het meer eindigt in de Boezemvliet, die het overtollige water via een gemaal in de oude Maas kiepert.

Zo 25 juni – Triatlon Brasschaat

Een helpende peddel en een klare kijk bij het onderdeel zwemmen wordt er van ons verwacht. Meer info volgt. (Let op: datum werd aangepast; deze op het kleine kalandertje klopt niet).