Zaterdag 5 oktober 2024 – Oosterschelde

(28 km) Tocht op de Roompot! Die Hollanders met hun namen… Dit is het westelijk stuk van de Oosterschelde aan  de monding. Het geplande traject start in Colijnsplaat en traverseert de stroom in noordelijke richting naar de oostelijke zijde van de Roggenplaat. Hier passeren we de Schelpenbult. Deze heeft iedere keer  een andere vorm. Hierna varen we verder via de noordelijke zijde van deze plaat naar Burghsluis. Na de pauze varen we via de Oliegeul (indien deze open is) en de onderzijde van de Roggenplaat terug naar ons startpunt. Afstand +/- 28km. Grootwatertocht: zoals steeds tocht afhankelijk van de weersomstandigheden! Zeekajak , kledij en uitrusting in orde! Kans op het spotten van zeehonden. Hopelijk zonder Babet.

Zaterdag 19 oktober 2024 – Biesbosch – Noordwaard (deel 2) 

(20 km) We parkeren terug achter Werkendam. Daar wacht ons opnieuw ongekend terrein. . Ditmaal gaat de zoektocht door de kreken van polders de Kroon en de Zalm en ook een stuk in Donderzand. Als we de Bevert terug vinden, keren we terug naar het Steurgat.  

Zaterdag 26 oktober – zaterdag 2 november 2024 – WW-week in Schotland

Ons verblijf ligt op nog geen 20 km van ’s lands hoogste berg (1345 m) dan weet je dat we midden in de Highlands zitten. De bergen wisselen af met diepe dalen, uitgesleten door kolkende riviertjes – ideaal voor de geoefende WW-vaarder. Deze riviertjes monden uit in meren en smalle zeearmen met azuurblauwe strandjes, getijdenraces en rock-hopping-uitdagingen. Niet voor niets een mekka voor de zeekajakker. Combineer dit met fantastische landschappen, rijke fauna, donkere middeleeuwse kasteelruïnes + geweldige whiskymakers. Je vakantie kan niet meer stuk, als de weergoden meewillen.