Sponsors

We zijn onderstaande sponsors zeer erkentelijk voor de steun die ons toelaat onze sport door zoveel mogelijk leden (en bezoekende scholen en verenigingen) te laten beoefenen. Door te klikken op de logo’s word je doorverwezen naar de respectievelijke websites.

Door bij je online aankopen op de Trooper link te klikken kan je zelf ook kostenloos SKK een financieel duwtje in de rug geven. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.


Trooper

Door bij je online aankopen via Trooper te passeren krijgt SKK een kleine commissie (ergens tussen de 1% en 5%) van je aankoopbedrag. Dit kost je zelf geen cent; het is in feite de vergoeding die webwinkels anders aan Google & co uitbetalen. Bekende online winkels  zoals Bol.com, coolblue, collect&go, etc. zijn hier bij aangesloten. En vele van deze kleine bedragen maken dat we verder kunnen investeren in activiteiten en infrastructuur. Bedankt alvast.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ga eerst naar de Trooper pagina van SKK via deze link
  • Zoek de shop waar je wil aankopen.
  • Doe je aankoop net zoals anders.
  • Trooper shop schenkt een percentje van het aankoopbedrag aan SKK. Geen zorgen: SKK kan niet zien wat je hebt aangekocht.